• Gratis verzending vanaf €49.-
  • Gratis cadeauverpakking van jouw bestelling!
  • Bepaalde producten niet (meer) beschikbaar? Contacteer me gerust!
HOME » AANBOD

MAQUILLAGE: PERSOONLIJK ADVIES - WORKSHOPS - OPLEIDINGEN

Ben je op zoek naar een nieuwe make-up look? Geef je de voorkeur aan een individuele sessie of liever in gezelschap?

 

Tijdens een 1-op-1 sessie van I.am.Klean gaat alle aandacht uit naar jou, word jij door Bernadette gemaquilleerd en wordt er terwijl advies gegeven over de voor jou meest geschikte producten en combinaties. Na de persoonlijke sessie is er ook een mogelijkheid om de producten aan te kopen. 

 

Een workshop kan doorgaan vanaf 4 personen bij jouw thuis of in mijn salon. Penselen, testers en spiegels worden voorzien - jij zorgt voor het leuke gezelschap en Bernadette voor de rest! 

Per persoon dient het bedrag van €25.- vooraf te worden overgemaakt. Bij aankoop vanaf €50.- aan producten wordt dit deelnamebedrag in mindering gebracht van de totaalprijs - zowel op I.am.Klean, Líkami als Glov van toepassing.

 

Bij een opleiding worden de door jou gekozen technieken aangeleerd op een model. Focus je liever op een specifiek onderdeel van het gelaat of verkies je het totaalpakket? Na succesvolle afronding ontvangt elke deelnemer een getuigschrift. Een opleiding volledig naar jouw wens - prijs op maat.

TEETH WHITENING

Vandaag de dag is Teeth Whitening erg populair. Uit vrees voor gevoelige tanden twijfelen velen om deze stap te zetten. Onze behandeling gebeurt zonder de stof peroxide en zal jouw tanden of glazuur dus niet aantasten!

Wil je graag dat jouw tanden enkele tinten witter zijn, maar nog steeds met een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor Teeth Whitening bij Bernadette. Meteen na een Standaardbehandeling (2x20min) is het kleurverschil zichtbaar. Wil je meteen meerdere sessies ondergaan voor een nóg witter gebit? In dat geval raadt Bernadette de Deluxe (3x20min) of de Premium (4x20min) behandeling aan. Om langdurig resultaat te kunnen garanderen, is het wel aangeraden om af en toe een opfrissingsbeurt te ondergaan – afhankelijk van de levensstijl.

 

Interesse of vragen? Neem even contact op via het contactformulier of sociale media. Behandelingen zijn steeds op afspraak. 

NAGELSTYLING

Wil je jezelf eens verwennen met een manicure - een nieuw lakje? Bernadette neemt jouw nagels onder handen met de grootste zorg. 

 

Interesse of vragen? Neem even contact op via het contactformulier of sociale media. Behandelingen zijn steeds op afspraak. 

PRODUCTEN

Bernadette selecteerde met alle liefde drie uitstekend scorende merken voor niet alleen een huidverbeterend effect, maar ook voor jezelf een (h)eerlijk gevoel te geven - even de me-time die je verdient @Bernadette. 

CONTACTFORMULIER